Verbouw

GROTE VERBOUWPLANNEN OF KLEINE VERBOUWWENSEN?

Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV verbouwt huizen en woonruimtes in de omgeving van Nijmegen. We realiseren interne verbouwingen en aanbouw voor meer wooncomfort, zoals dakkapellen en serres. We verbouwen badkamers en keukens en plaatsen ramen, deuren en schuifpuien.

Bekijk door ons uitgevoerde verbouwingen.

EEN HUIS VERBOUWEN

Je huis verbouwen, uitbouwen of energiezuinig maken? Een huis verbouwen is maatwerk. Van het sloopwerk tot aan de afwerking is Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV je van dienst. Bij iedere verbouwing denken we mee over energiezuinige oplossingen en houden we rekening met duurzaamheid. Een greep uit de mogelijkheden:

Tegels zetten
Stukadoren 
Timmerwerk
Metselwerk
Loodgieterswerk 
Schilderwerk

VERBOUWEN VOLGENS BOUWGARANT

Bij het verbouwen van een huis of gedeeltes van een huis staat jouw veiligheid en die van onze medewerkers voorop. Wij bouwen en verbouwen daarom volgens BouwGarant. Voorafgaand aan de verbouwing van je huis maken we een inventarisatie van je wensen en een overzicht van de kosten. Wanneer er vergunningen nodig zijn voor het verbouwen van je huis, kun je dat eventueel ook aan ons overlaten.

VERBOUWING WONING

Een verbouwing van een woning brengt altijd wat overlast met zich mee. Je ontkomt er niet aan dat bepaalde delen van de woning, daar waar gewerkt wordt, tijdelijk niet begaanbaar zijn. Ook brengen verbouwingen veel stof met zich mee. Wij proberen de overlast tot een minimum te beperken. Een strakke planning en duidelijke afspraken helpen daarbij. Je woning verbouwen? Neem contact met ons op voor meer informatie.