Timmerwerk

TIMMERWERK VOOR NIEUWE EN OUDE WONINGEN

Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV is specialist op het gebied van timmerwerken. Of het nu gaat om het timmeren van veranda’s, erkers, trappen en dakkapellen op maat of het renoveren van kozijnen. Voor een rijtjeswoning of een vrijstaande villa, een oude boerderij of nieuw appartement. We maken timmerwerken op maat, van vloeren en wanden tot aftimmering van complete ruimtes. Mooie, functionele en veilige timmerwerken voor alle nieuwbouwverbouwingen en renovaties.

TIMMERWERKPLAATS

In onze eigen timmerwerkplaats maken we alles. Bijvoorbeeld nieuwe kozijnen voor (dak)ramen en deuren, houten wanden en vloeren en houten aanbouw. Compleet aangepast aan de maten en stijl van je woning. Als het gaat om kleine aantallen maken we het vaak dezelfde dag nog in onze timmerwerkplaats. Grote aantallen laten we maken.

DUURZAME TIMMERWERKEN

Voor de betimmering van deuren, lambrisering, raam- en deurkozijnen, unieke gevelbekleding en meer maken we gebruik van duurzaam hout. We zijn FSC-gecertificeerd. Het hout dat we gebruiken is te herkennen aan het FSC-label. Dit hout is afkomstig uit goed beheerde bossen.

TIMMERBEDRIJF NODIG?

Een timmerbedrijf nodig voor het aftimmeren van slaap-, hobby- of werkkamers of het maken van kastenwanden, kozijnen of trappen? Als timmerbedrijf zijn we werkzaam in de regio van Nijmegen en Noord-Limburg. Ben je op zoek naar een timmerbedrijf voor timmerwerken en interieurbetimmering? Neem dan gerust contact met ons op.

timmerbedrijf Nijmegen regio
duurzaam bouwen met hout