Renovatie

WONINGRENOVATIE MET RESPECT VOOR HET VERLEDEN

Een oud huis renoveren? Bij renovaties van bestaande panden komt vakmanschap kijken. Er moet niet alleen rekening worden gehouden met de bouwtechniek, ook de stijl van de bestaande woning mag niet uit het oog worden verloren. Roeloffs Bouwbedrijf  Mook BV renoveert huizen met respect voor hun verleden en behoud van hun identiteit. Dankzij meer dan 80 jaar ervaring met renovaties kunnen we met verschillende bouwstijlen uit de voeten. We gaan zorgvuldig te werk en denken graag met je mee over de beste oplossingen.

Bekijk enkele renovaties van huizen in de regio Nijmegen.

EEN HUIS RENOVEREN

Het renoveren van een huis kan uiteenlopen van het maken van een nieuwe dak- of gevelconstructie tot het repareren van scheuren of doorzakkingen. Gevel, dak en fundering vormen samen met de binnenmuren de basis van je huis. Door je huis te renoveren zorg je ervoor dat de basis klopt. Een gerenoveerd huis is geïsoleerd en zonder gebreken. Wij voeren onder meer de volgende renovatiewerkzaamheden uit:

Daken en goten vervangen
Dakramen en dakkapellen plaatsen
Woning isoleren
Renovatie van badkamers en keukens
Kozijnen, deuren en schuifpuien plaatsen
Houtrot herstellen

WONINGRENOVATIE

Woningrenovatie zorgt ervoor dat het wooncomfort wordt vergroot, terwijl het karakter van de woning zichtbaar blijft. Een woning renoveren kan niet altijd zonder vergunningen. Vergunningen zijn soms nodig, bijvoorbeeld wanneer er een aanbouw, zoals een dakkapel, moet worden gebouwd. Wij adviseren en helpen je met de vergunningaanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie.