Nieuwbouw

STEEN VOOR STEEN, VAN FUNDERING TOT NOK

Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV realiseert nieuwbouw in opdracht van particulieren. Nieuwbouwhuizen met aandacht voor duurzaamheid. Gebouwd met behulp van innovatieve bouwtechnieken die ervoor zorgen dat de energiekosten van je nieuwbouwwoning zo laag mogelijk blijven.

Bekijk door ons opgeleverde nieuwbouwhuizen in Nijmegen e.o.

EEN HUIS BOUWEN

Een huis bouwen is een flink proces. Eerst moeten er tekeningen worden gemaakt. Daarop moeten berekeningen worden losgelaten. Ook moet er een bouwvergunning worden aangevraagd. Vervolgens kan de bouw van het huis beginnen. Eerst de ruwbouw, bijvoorbeeld houtskeletbouw of opgetrokken uit steen, daarna de afbouw. Van begin tot eind bouwt Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV je huis en regelt het organisatorische en logistieke proces. Het liefst zitten we al in een vroeg stadium met de architect om de tafel. Dit levert tijdens de bouw van het huis alleen maar voordelen op. Zo maken we van je huis een echt thuis. Een huis laten bouwen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

WONING DUURZAAM BOUWEN

Duurzaam bouwen betekent dat een woning energiezuinig wordt gebouwd. Met behulp van duurzame materialen. Materialen met kwaliteit die lang mee gaan en eventueel kunnen worden hergebruikt. Tijdens het gehele bouwproces houden we rekening met de duurzaamheid van de te bouwen woning. Bijvoorbeeld door optimale isolatie en slimme oplossingen, zoals huisautomatisering voor verlichting, verwarming of airconditioning. Hierdoor bespaar je in je nieuwe woning op gas, licht en water. Ook bestaande woningen kunnen we verbouwen tot energiezuinige woningen.