Keukens

RENOVATIE EN PLAATSING VAN KEUKENS

Een nieuwe keuken laten plaatsen, voorzien van moderne apparatuur? Reparaties laten uitvoeren aan keukenapparatuur? Of je huidige keuken laten verbouwen? Roeloffs Bouwbedrijf plaatst, monteert en renoveert keukens. Van ieder merk en van iedere leverancier.

Bekijk door ons geplaatste keukens.

KEUKEN RENOVEREN OF VERBOUWEN

Vaak is het goedkoper om een keuken te renoveren of verbouwen, dan om een geheel nieuwe keuken te plaatsen. Een keukenrenovatie vermeerdert bovendien de waarde van je huis. Door nieuwe, moderne keukenapparatuur te laten installeren, biedt je keuken meer comfort. Nieuwe keukenkastjes geven je keuken een luxe uitstraling en een nieuwe indeling maakt je keuken praktisch. Voor alle renovatie- en verbouwwerkzaamheden aan je keuken kun je ons inschakelen. Denk aan:

het monteren van keukenkastdeuren of het vervangen van keukenlaatjes;
het inbouwen van moderne inbouwapparatuur;
het plaatsen van een keukenblad;
het installeren van een fornuis, kookplaat, vaatwasser of afzuigkap;
het realiseren van meer kastruimte;
het plaatsen van een spoelbak.

We renoveren keukens snel en zonder al te veel sloopwerk, zodat je zo weinig mogelijk overlast ervaart. Ook kunnen we de oude keuken voor je afvoeren.

KEUKEN PLAATSEN EN INSTALLEREN

Een nieuwe keuken plaatsen en installeren is nauwkeurig werk. Wij meten je keuken in en stellen alle kasten af, zodat alles kaarsrecht wordt gemonteerd. Eventueel verzorgen we het tekenwerk van je nieuwe keuken. Ook leggen we leidingwerk. Ook leggen we leidingwerk voor elektra, gas en water, maken we eventueel muurdoorbraken en kunnen we groepenkasten uitbreiden. Kortom, we realiseren alle werkzaamheden die bij het plaatsen van een keuken komen kijken, zoals klein stukadoorswerk, tegelwerk en timmerwerk.