Diensten

Voordat we beginnen met de bouw van een woning of verbouwing van een huis, badkamer of keuken, maken we graag duidelijke afspraken. Onder meer over de start van de werkzaamheden, de planning en verwachte oplevering. Een (ver)bouw(ing) kan overlast met zich meebrengen, daarom houden we altijd graag de vinger aan de pols. Meestal hebben we tijdens een bouw of verbouwing veel overleg en evalueren we regelmatig.

STEEN VOOR STEEN, VAN FUNDERING TOT NOK

Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV realiseert nieuwbouw in opdracht van particulieren. Nieuwbouwhuizen met aandacht voor duurzaamheid. Gebouwd met behulp van innovatieve bouwtechnieken die ervoor zorgen dat de energiekosten van je nieuwbouwwoning zo laag mogelijk blijven.

timmerbedrijf nijmegen regio

GROTE VERBOUWPLANNEN OF KLEINE VERBOUWWENSEN?

Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV verbouwt huizen en woonruimtes in de omgeving van Nijmegen. We realiseren interne verbouwingen en aanbouw voor meer wooncomfort, zoals dakkapellen en serres. We verbouwen badkamers en keukens en plaatsen ramen, deuren en schuifpuien.

WONINGRENOVATIE MET RESPECT VOOR HET VERLEDEN

Een oud huis renoveren? Bij renovaties van bestaande panden komt vakmanschap kijken. Er moet niet alleen rekening worden gehouden met de bouwtechniek, ook de stijl van de bestaande woning mag niet uit het oog worden verloren. Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV renoveert huizen met respect voor hun verleden en behoud van hun identiteit.

TIMMERWERK VOOR NIEUWE EN OUDE WONINGEN

Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV is specialist op het gebied van timmerwerken. Of het nu gaat om het timmeren van veranda’s, erkers, trappen en dakkapellen op maat of het renoveren van kozijnen. Voor een rijtjeswoning of een vrijstaande villa, een oude boerderij of nieuw appartement. We maken timmerwerken op maat, van vloeren en wanden tot aftimmering van complete ruimtes. Mooie, functionele en veilige timmerwerken voor alle nieuwbouw, verbouwingen en renovaties.

RENOVATIE EN PLAATSING VAN KEUKENS

Een nieuwe keuken laten plaatsen, voorzien van moderne apparatuur? Reparaties laten uitvoeren aan keukenapparatuur? Of je huidige keuken laten verbouwen? Roeloffs Bouwbedrijf plaatst, monteert en renoveert keukens. Van ieder merk en van iedere leverancier.

badkamer laten verbouwen nijmegen regio

NIEUWE BADKAMERS EN BADKAMERVERBOUWINGEN

Toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je het sanitair een keer laten vervangen? Bouwbedrijf Roeloffs Mook BV verzorgt badkamers van afvoerleiding tot het zetten van tegels. We verbouwen badkamers, maar installeren ook nieuwe badkamers.

Meer weten?

Neem direct vrijblijvend contact met ons op, voor een vriendelijk gesprek of een snelle offerte