024 696 28 04

info@bouwbedrijfroeloffs.nl

Over Roeloffs

Bouwbedrijf regio Nijmegen

Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV uit Molenhoek is al meer dan tachtig jaar werkzaam in regio Nijmegen. Altijd met liefde voor het vak en oog voor kwaliteit, want bij bouwen en verbouwen komt vakmanschap en betrokkenheid kijken. Ons dienstenpakket bestaat uit:

Nieuwbouw
Verbouw
Renovatie
Badkamers
Keukens
Timmerwerken

Familiebedrijf uit Mook

Al vanaf 1925 gaat het bouwbedrijf, afkomstig uit Mook, over van vader op zoon. Vanwege de behoefte aan meer opslagruimte en een eigen timmerwerkplaats is Roeloffs Bouwbedrijf Mook BV sinds 2006 gevestigd aan de Rijksweg 10 in Molenhoek. Momenteel staat het familiebedrijf onder leiding van Bart Roeloffs. Na gewerkt te hebben bij een woningstichting, begon hij in 1984 bij zijn vader in dienst als timmerman en metselaar. Vijf jaar later nam hij het bouwbedrijf over.

Van ruwbouw tot afbouw

Of het nu gaat om ruwbouw of afbouw, zoals loodgieterswerk, timmerwerken of technische installaties. Ieder aspect van een bouwproces vraagt om een zorgvuldige benadering. Daarom bieden wij altijd één vast aanspreekpunt. Dat is Bart zelf. We werken met een klein team van vijf werknemers: allrounders die het vak verstaan. Mensen die op elkaar zijn ingespeeld, zodat we snel kunnen schakelen en het bouwproces vlot verloopt.

Samen bouwen en verbouwen

Zelf deelnemen aan het bouwproces? Klussen, zoals hak- en breekwerk of het ruimen van puin, zijn eenvoudig zelf te klaren. Kies je ervoor dit soort werkzaamheden zelf te regelen, dan halen we deze posten uit de offerte. In onze offertes staan kosten van werkuren en materialen apart vermeld. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je zelf bepalen of er posten kunnen worden weggelaten of juist niet.

Een offerte aanvragen voor het bouwen of verbouwen van een woning? Neem contact op.