Badkamers

NIEUWE BADKAMERS EN BADKAMERVERBOUWINGEN

Toe aan een nieuwe badkamer? Of wil je het sanitair een keer laten vervangen? Bouwbedrijf Roeloffs Mook BV verzorgt badkamers van afvoerleiding tot het zetten van tegels. We verbouwen badkamers, maar installeren ook nieuwe badkamers. In iedere woonruimte, voor vrijwel ieder budget. We zijn voornamelijk werkzaam in Nijmegen, Mook, Malden en de omgeving van Noord-Limburg.

BADKAMER VERBOUWEN OF RENOVEREN

Bij het verbouwen of renoveren van een badkamer denken we met je mee over de indeling van de badkamer, duurzaamheid en energieverbruik en het gebruik van materialen. Eventueel verrichten we klein tekenwerk. Ook als het gaat om kleine klussen in de badkamer, zoals het vervangen van de badkamervloer, de wastafel, douche, het toilet of het bad, kun je ons inschakelen. Eventueel verricht je zelf het sloopwerk van de oude badkamer. Dan gaan wij vervolgens verder met de verbouwing en renovatie van de badkamer.

badkamer laten verbouwen nijmegen regio

BADKAMER INSTALLEREN

Naast verbouwingen, installeren we ook compleet nieuwe badkamers en toiletten. Eventueel verzorgen we het ontwerp van je nieuwe badkamer. Onze installateurs denken met je mee over een praktische indeling of juist verschillende luxe installaties, zoals een regendouche, bubbelbad of infraroodcabine. Vervolgens installeren we je badkamer en regelen we de afwerking. Bij ons regel je een loodgieter, timmerman, stukadoor, tegelzetter en plafonneur voor werkzaamheden, zoals:

sanitair installeren;
vloerverwarming leggen;
ventilatiesystemen ophangen;
plafonds en muren opnieuw stuken;
een nieuw bad plaatsen;
een nieuwe wastafel plaatsen;
een nieuwe douche plaatsen;
strak tegelwerk zetten.

Een badkamer laten installeren? Neem contact met ons op voor meer informatie.